Veronika Wildová

Co je to Světelný jazyk a jak Ti může pomoci?

Co je to Světelný jazyk? A jak Ti může pomoci? 

Kompletní průvodce základy Světelného jazyka

Před pár lety jsem slyšela tuto záhadnou řeč poprvé. Byla příjemná, zněla jako něco důvěrně známého, a přece jako z jiné galaxie. Jako kdyby člověk slyšel přenos ze starého rádia, v jazyce, který už zapomněl, ale který v něm vyvolává vzpomínky na domov. 

Co to je Světelný jazyk?

Světelný jazyk má více vysvětlení. Mně se nejvíc líbí tato: 

  1. Jazyk Tvé Duše / Tvého Vyššího já
  2. Kódovaný přenos čisté lásky. V každém kódu (ať už jde o zvuk, symbol nebo znak) je ve skutečnosti skrytá velká nálož kvantových informací, které slouží k uvolnění starého nebo k aktivaci nového
  3. Tento přenos Ti může pomoci rozpomenout se na různé kapacity Tvé Duše (vzpomínky na minulé životy vč. galaktických, spojení s Tvojí rodinou Duše a Tvými průvodci, prohloubení Tvých spirituálních Darů a mnoho dalšího)
  4. Světelný jazyk umí naprosto každá Duše - nicméně v těle se otevírá obvykle postupně, po vrstvách 
  5. Světelný jazyk Ti může pomoci uvolnit staré emoce z těla, vč. bolestí, a prohloubit Tvé spirituální napojení na přírodu, vodu a minerály


Světelný jazyk se Ti může spustit spontánně, případně se mu můžeš postupně otevírat s vlastním záměrem. 

Jak aktivovat Světelný jazyk? 

Přišlo za mnou už více bytostí, u kterých se otevřel spontánně. Začnou Ti třeba chodit různé světelné symboly, začneš žvatlat podivnou řečí, zpívat zvláštní samohlásky, nebo Ti ruce začnou tančit ve vzduchu. 

Pro nezávislého pozorovatele to opravdu může působit zvláštně, a i já jsem si ke světelnému jazyku hledala cestu několik měsíců. 

Slyšela jsem ho již před pár lety, ale až v roce 2022 se mi spontánně otevřel během sezení s klientkou, které jsem načítala Dary Duše. Její Duše si vyloženě požádala o přenos Světelného jazyka - a já jsem během jeho přenosu vnímala mrazení po celém těle. V Duši klientky tento přenos vyvolal vzpomínky na její galaktickou minulost a Domov Duše - a ukotvil v ní pocit hluboké důvěry a klidu. Připadalo mi to jako opravdový zázrak. 
Od té doby používám Světelný jazyk na každém svém sezení (vzhledem k vysoké poptávce) a propojuji ho s jinými technikami harmonizace Duše a podvědomí. 

K jeho ukotvení do mého pole mi pomohlo sledování různých tvůrců na YouTube nebo Instagramu (zadej si "light language"). Nicméně úplně nejvíc mi pomohlo ho praktikovat na mých sezeních Čtení z Duše, kde jsem vyzývána ladit se přesně na ten druh Světelné řeči, který si Duše klienta žádá. 

Pro Tebe může fungovat cokoli jiného - vzhledem k Darům Tvé Duše a k tomu, co si přeješ v životě dělat. Pokud už teď děláš jakoukoli spirituální techniku, Světelný jazyk Ti může posloužit jako mocný katalyzátor.  

Druhy Světelného jazyka

Světelný jazyk může být: 
  1. Mluvené a zpívané světelné kódy
  2. Psané a kreslené světelné kódy - symboly
  3. Znakované a "tančené" světelné kódy
  4. Řeč přírody a ticha, energie inspirace, energie Tvého božského paprsku a energie vědomého srdce

Dialekty Světelného jazyka 

Ano, Světelný jazyk má své dialekty.

Nefungují jako u pozemských jazyků, které tu známe, protože Světelný jazyk není založený na přesném významu "slov", které říkáš, ale na vibraci a kvantových informacích, které přenášíš. 
Dialekty mohou být různé - mohou se týkat Tvých průvodců (andělé, elementálové, galaktické bytosti...), Tvé Duše, případně Bytostí světla v přírodě. 
Většina otázek mých klientů začíná
"Jakým dialektem to vlastně hovořím?"
a můžu Ti říci - není to doopravdy důležité. Důležitý je záměr a Tvé porozumění vibraci, kterou přenášíš. 

Můj dialekt byl identifikován jako "Plejáďanský", což dává smysl vzhledem k tomu, že mým úkolem je v současnosti pomáhat lidem spojit se s Duší - a Plejáďané jsou skvělí léčitelé Duší. Nicméně pokud za mnou přijde někdo, kdo má zkušenosti z Lyry či Andromedy, vnímám, že se můj světelný jazyk přizpůsobí tak, aby byli aktivovány jejich vzpomínky a Dary v souladu s jejich nejvyšším potenciálem. 

To znamená že pokud si přeješ zkoušet svůj Světelný jazyk, může znít jinak v přírodě, jinak v meditaci, jinak při channelování. 

A hlavně je to zábava!

Aspoň pro mě, čtečku Duší, haha! 

Světelný jazyk je pro mě fascinující, dynamicky se rozvíjející forma komunikace. Můžeš s ním mít tolik zábavy, kolik chceš! A hlavně je to přímá linka do srdce - Tvého a všech bytostí, které si to vyberou. 

Pro více informací o sezeních Čtení z Duše a aktivací Světelným jazykem se prosím podívej na: www.veronikaheavenwithin.com/cz
Created with